NOG MEER MECHELEN ...

Heeft u zelfs na een dagtrip nog niet genoeg van Mechelen, kijk dan nog eens op deze sites. Hier vind u ook heel wat evenementen die in Mechelen zullen plaats vinden in de nabije toekomst. De moeite waard om even door te nemen!

Heb je Mechelen helemaal gezien (zal je wel even zoet mee zijn ...), kijk dan eens bij Travel Madness voor heel interessante info over andere steden, zowel in als buiten België. Absoluut een aanrader voor een citytripeer zoals jij en ik!

BRONNEN

Heel veel van de gegevens die u in de citytrip zal vinden, komen rechtsreeks van de vrijwilligers. Daarnaast werd er ook info gehaald uit de websites "Wikipedia", "Visit Mechelen", "MijnStad", "Mechelen Blogt", "Uit in Mechelen", "Mechelenopzijnbest", "Regionale Beeldbank" en een aantal facebookgroepen ("Ge zijt van Mechelen als (gemodereerd)", "Borrelend en Bruisend Oud en Nieuw Mechelen", "Mechelse Memories" en "Sporen van Mechelen in de wereld")

GDPR

Bij het invullen van de enquête geeft u ons heel wat persoonlijke gegevens mee. Wij gebruiken deze enkel om een citytrip voor u samen te stellen die perfect aan uw noden voldoet. Wij gebruiken de gegevens ook in zijn algemeenheid: zo zullen wij bijvoorbeeld meer vegetarische restaurants toevoegen indien we merken dat die steeds meer gekozen worden door de tool.


Ben je overtuigd dat je dringend een citytrip moet aanvragen? Klik dan op de hier.