STEP I: TELL US WHO YOU ARE

Uw dag zal gevuld worden met - wat wij met een geleerd woord noemen - events. Deze zijn verdeeld in 5 categorieën

  • activiteiten zoals een bezoek aan het Speelgoedmuseum, een wandeling door de natuur of een workshop chocoladefiguren maken (en opeten)
  • lunch en avondmaal
  • schnabbel of drankje (eventjes tot rust komen en genieten van uw favoriete drankje en/of guilty pleasure zoals een dame blanche, fruittaartje, artisanale warme wafel,...)
  • weetjes met adres (waarbij u zich tot daar verplaatst, rondkijkt en uiteraard iets bijleert over die locatie) en weetjes zonder adres (allerlei leuke info over Mechelen)

Om voor u de juiste events te kiezen, moeten we u een beetje beter leren kennen. Bent u iemand die houdt van klassieke kunst of wil u er liever een sportieve dag van maken? Allebei mogelijk ... en zelfs een combinatie is geen probleem. Het kan natuurlijk zijn dat u kunst wil zien en ervaren tijdens uw activiteiten, maar daarnaast weetjes wil krijgen over - ik zeg maar wat - voetbal. Of u wil uitgebreid lunchen en slechts een kort avondmaal nemen. Om al die verschillen te kunnen voorzien, stellen we u vragen per categorie. We houden niet alleen rekening met uw interesses, maar ook met uw portemonnee. Per categorie vragen we hoeveel u wenst uit te geven zodat we zeker niet boven uw budget uitkomen.


STEP II: LET THE TOOL DO ITS MAGIC

De scores die u op elk van de vragen heeft gegeven, steken wij vervolgens in de database die meer dan 1000 events bevat. Door de eigenschappen van al die events te vergelijken met uw antwoorden, kiest de software die events die u het meest zullen aanspreken. De software is zo ingesteld dat hij 3 uur plant in de voormiddag en 5 uur in de namiddag. Hij zorgt voor een paar uur activiteiten (verdeeld over voor- en namiddag), een schnabbel in voor- en namiddag (indien u daar heeft voor gekozen), een lunch, een avondmaal en nog een tiental "weetjes met locatie". Met een routeplanner worden alle events zo gepland dat de route optimaal is. Tot slot houdt de tool ook de prijs bij van alle events, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Al deze events worden overzichtelijk en in de juiste volgorde in een PDF gegoten. Bij (bijna) elk event kan u doorklikken naar een site waar u nog meer info over dat specifiek onderwerp vindt. In het geval van schnabbel, lunch en avondmaal komt u direct bij de contactgegevens terecht zodat u efficiënt een reservatie kan maken. Bij elk event staat ook het adres én - als kers op de taart - door er op te klikken komt u in Google Maps terecht dewelke u het snelst naar deze volgende locatie gidst. Klinkt dit allemaal wat verwarrend? Klik dan even hier voor een paar volledige MY OWN UNIQUE CITYTRIPS.


STEP III: ENJOY

Binnen de 48 uur na uw aanvraag, zorgen we er voor dat uw UNIQUE CITYTRIP in uw mail zit. U dient enkel nog te beslissen wanneer u de stad gaat verkennen. Snel nog de nodige reservaties maken and ... you are ready to enjoy! Blijkt één van de activiteiten niet te kunnen doorgaan op uw gekozen dag of is net dan het speciaal voor u gekozen restaurant gesloten? Geen probleem, we hebben nog een paar extra activiteiten en eetgelegenheden toegevoegd die u ook zeker zullen bevallen.


STAP IV: GIVE FEEDBACK

Waren er events bij die u toch niet zo leuk vond? Klopte er iets niet met de planning? Was de route verre van geoptimaliseerd? Of heeft u meer algemene feedback? Wij horen het heel graag van u, want onze citytrips kunnen enkel nog beter worden indien onze database nog beter de match kan maken tussen uw profiel en elk event. Om uw feedback een beetje te structureren, krijgt u standaard een enquête van ons twee weken na uw aanvraag. Heeft u zelf nog andere weetjes over Mechelen of kent u bijvoorbeeld nog een restaurant dat zeker in onze database moet komen? Klik dan even door naar deze pagina en geef ons uw input zodat we van die 1 000 er snel 10 000 kunnen maken.

Ben je overtuigd dat je dringend een citytrip moet aanvragen? Klik dan op de hier.