Achter heel dit initiatief zit Pieter Himpe de (jonge) man die je op de foto's hiernaast en hieronder in zijn favoriete habitat ziet: een vakantie met daarin een goede combo van natuur en cultuur.  


Zelf heb ik heel wat citytrips gedaan en mij gefrustreerd over al het opzoekwerk en het (meestal) magere resultaat. Mijn wiskundige achtergrond gecombineerd met deze frustratie heeft geleid tot dit concept. Met dit idee hoop ik citytrippers met hetzelfde probleem te kunnen helpen.

U kan ons uiteraard ook telefonisch bereiken: 0479 90 40 17


Het opstellen en aanvullen van de database heeft wel wat uren in beslag genomen, maar het feit dat ik een fiere Mechelaar ben en dus al heel wat leuks over de stad te vertellen had van bij de start, heeft zeker geholpen. Langs deze weg ook een dikke pluim aan de Stad Mechelen waar ik heel wat informatie ben kunnen gaan sprokkelen. Maar ook een aantal privé-groeperingen en facebookgroepen heb ik gescreend op zoek naar leuke events. De citytrippers danken u!


Uiteraard zou ik graag op termijn nog andere steden willen toevoegen aan het pakket. Leuven, Gent, Lier, Hasselt, ... zoveel steden met nog zoveel te ontdekken events! The world is our oyster, but Mechelen is a good pearl to start.


Dit hele idee staat of valt natuurlijk met wat jullie ervan vinden. Daarom zou ik het appreciëren moesten julllie het contactformulier invullen en met me delen hoe jullie hierover denken. Alle feedback, zowel positief als negatief, is zeer welgekomen. Zeker nadat je een UNIQUE CITYTRIP hebt gedaan, maar ook al gewoon nu direct, na het lezen van al deze info en het bekijken van de voorbeelden.


Als u in grote of kleine mate mee wil werken aan dit initiatief of zelf een event wil laten toevoegen aan de database, check dan even hier.


Ben je overtuigd dat je dringend een citytrip moet aanvragen? Klik dan op de link hier.