Hieronder vindt u 10 redenen waarom wij overtuigd zijn dat de UNIQUE CITYTRIP die wij voor u zullen plannen, een schot in de roos zal zijn. We kunnen nog veel meer redenen opnoemen, maar u zal merken dat u allicht halfweg al op zoek gaat naar de knop om "day in the city" te bestellen (die vindt u trouwens hier links en rechts).


1. We weten net voldoende over u

U kan zowel online als in reisboeken heel wat activiteiten, restaurants en weetjes vinden, maar slechts een klein deel daarvan zal u interessant vinden. Door uw antwoorden op onze vragenlijst kunnen we net die events uitkiezen waar u het meeste plezier zal uithalen. We zijn bij het opstellen van de vragenlijst niet over één nacht ijs gegaan. Over elke vraag is goed nagedacht. Echt elke vraag zorgt er voor dat bepaalde events meer naar boven schuiven in uw top of meer naar beneden. U mag er ook van op aan dat wij geen vragen stellen die ons niet (voldoende) helpen om de juiste events te kiezen.


2. Elk event wordt persoonlijk geëvalueerd

Voor elk event bepalen we welke vragen een goed inzicht geven om mee te kunnen beslissen of u net dat event leuk gaat vinden of niet. Enkel van die vragen zullen uw scores in rekening gebracht worden om exact te bepalen hoe leuk het zal worden. Dit kunnen we uiteraard enkel als we het event zelf kennen. Met andere woorden, elke activiteit, museum, wandeling,  restaurant, ... hebben we zelf (met veel plezier) gedaan, bezocht of geproefd. 


3. Elke vraag wordt gewikt en gewogen

We zorgen er niet alleen voor dat elke vraag relevant is, maar denken tevens na over hoe belangrijk elke vraag (of beter: elk antwoord) voor een bepaald event is. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat een hoge score op de vraag "Houdt u van muurschilderingen?" meer in rekening gebracht wordt bij het bepalen van het plezier dat u zal hebben aan het event "street art bekijken" dan het event "museum voor schilderkunst bezoeken". 


4. We vermijden aversies

De antwoorden op de vragen kunnen niet alleen positief maar ook negatief bijdragen aan hun score. Indien u graag een uitgebreide lunch wenst in een etablissement met standing, geven we de broodjeszaak een negatieve score voor die vraag zodat we zeker zijn dat die niet alsnog hoog kan eindigen. Uiteraard geldt ook het omgekeerde indien u een snelle lunch wil - om zo nog meer van de stad te zien - gaan wij u geen 5-gangen diner voorschotelen. 


5. Money, money, money.

Van elk event kennen we de prijs. Via een paar gecompliceerde wiskundige formules zorgen we er ook voor dat de totaalprijs van de events die we voor u uitkiezen zeker in de buurt blijft van het budget dat u had opgegeven. We proberen er zelfs voor te zorgen dat de prijs per eventsoort (activiteiten, lunch, dinner, schnabbel) rond uw vraag schommelt, zodat we u bijvoorbeeld een duurder diner uitkiezen en goedkopere activiteiten indien u dat had gewenst. 


6. A little extra

Ondanks alles, kan het zijn dat bij het lezen van de keuzes die we voor u maakten, u vindt dat één event toch niet echt uw ding is. Aangezien we een paar extra activiteiten en restaurants voorstellen, zal u nooit iets tegen uw zin moeten doen op uw dagje uit. Uiteraard helpen deze reserves ook indien een activiteit door (bijvoorbeeld) weersomstandigheden niet kan plaatsvinden of een restaurant zijn jaarlijks verlof heeft.


7. U loopt nooit verloren

Onze citytrip bevat niet alleen het adres van het event, maar door daarop te klikken, wordt u rechtstreeks via Google Maps naar deze locatie geleid. Voor moest dat nog niet voldoende zijn, bevat elk event ook nog een foto van the place to be. Verloren lopen of het event niet vinden, is echt onmogelijk. In hoogste nood toont u de foto aan een Mechelaar die fier zal zijn om u te tonen waar u moet zijn in zijn geweldige stad.


8. Always on time

Voor elk event geven we ook mee hoe lang we inschatten dat u plezier zal beleven aan het event. Uiteraard houden we u niet tegen om er wat langer voor uit te trekken of er al sneller van door te gaan, maar door deze indicatie komt u nooit pas aan om 14u bij de lunch of zit u al om 15u aan de dinnertafel. Merk op dat we ook tijd incalculeren voor de verplaatsingen tussen de verschillende locaties.  


9. Efficient reserveren

Bij elk event geven we mee of het aan te raden is om te reserveren. Mechelen heeft heel wat leuke restaurants, maar die zijn allen gegeerd, zeker op zaterdagavond. Dit geldt ook voor een aantal populaire activiteiten. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we bij elk event waar reservatie een goed idee is, een link voorzien naar de reservatiepagina van dat event. One click away ...


10. Events in overvloed

Daar we ook via deze website de mogelijkheid bieden om events te laten toevoegen aan de database, zijn we verzekerd van een massa events die ook nog eens up to date zijn. Welke eigenaar of organisator van een Mechels event zou niet in zijn pen kruipen om gratis klanten te lokken? Uiteraard checken we uitgebreid of het event valabel is en de bijhorende interessedomeinen correct zijn doordat we elk event zelf testen.