Kathy en Tom zijn een stel veertigers met drie schatten van kinderen. Soms ... heel soms ... worden die drie pubers hen echter te veel en hebben ze een dagje us-time nodig. Ze deden onlangs beroep op MY OWN UNIQUE CITYTRIP. Kathy en Tom houden van wandelen in de natuur, maar willen ook de hotspots van een stad gezien hebben. De klassieke musea zijn niet aan hen besteed. Tom heeft er zich moeten bij neerleggen dat er ook wat geshopt moet worden. Tom heeft wel Kathy zo ver kunnen krijgen om even te zondigen van zijn dieet en een lekker tussendoortje op de planning te zetten. Klik hiernaast op het logo en lees mee welke unieke dag in Mechelen we hebben samengesteld voor hen. 


Annemie en Peter zijn een sportief koppel, maar houden ook van verre, exotische reizen waar ze nieuwe culturen kunnen leren kennen. Maar ook dichterbij huis gaan ze al eens op weekend. Echter steken ze dan heel wat tijd in het voorbereiden van die trip en ontdekken ze soms ter plaatse dat er toch nog andere interessante zaken te doen zijn, waardoor ze heel hun programma omgooien ... stressvrij weekend noemen ze dat dan. Beiden hebben een wetenschappelijke achtergrond en houden wel van "huisjes" kijken en "mensen" kijken. Verhalen en weetjes van vroeger mogen ook op het programma staan. Als u wil weten welke leuke dag we voor hen gepland hebben, klik dan rechts op het logo.


Karlien is sinds een moeilijke scheiding vorig jaar alleenstaand en verhuisde een paar maand geleden naar Mechelen. Ze heeft nog geen tijd genomen om de stad te verkennen, maar wil daar nu verandering in brengen. MY OWN UNIQUE CITYTRIP is daar uiteraard de perfecte tool voor. Karlien heeft kunsthumaniora gedaan en heeft het wel met historische gebouwen zoals paleizen en kerken. Ze is ook geïnterresserd in het leven van de kunstenaars en hun beweegredenen. Ze had al eens gelezen over Margareta Van Oostenrijk en haar voorname rol in Mechelen in de 16de eeuw. Ook daar wil ze wel meer van weten. Wat de lunch en het diner betreft, moet het niets te fancy zijn en als het even kan graag vegetarisch of kip. Klik rechts op het logo om te ontdekken welke events we voor haar gekozen hebben om de dag van haar leven te beleven.

Ben je overtuigd dat je dringend een citytrip moet aanvragen? Klik dan op de hier.